ÅRE

Let's move mountainsTURSKIDA - VINTERTÄLTA - YOGA

27-31 mars


Häng med på en långweekend till Åre där vi under fyra dagar kommer ägna oss åt friluftsliv, personlig utveckling, fjällära, laga mat över öppen eld, yoga, vintertälta och turskida över Åres vackra vinterlandskap.

Åre är helt sagolikt vackert! Det är en favoritplats på jorden och just därför anordnar vi denna resa för tredje året i rad. Många har sett Åres skidbackar, klubbar och afterskis, men få dess snötäckta fjäll och isklädda vattenfall bara ett stenkast bort. Kanske saknar du kunskapen, prylarna eller vännerna att göra en sån här resa? Kanske är du bara sugen på ett äventyr, andas iskall fjälluft och träffa likasinnade? Oavsett så är detta en magisk resa på vilken du förhoppningsvis åker hem ifrån med både massa kunskap, kanske lite nya drömmar och definitivt nya vänner som gillar samma saker som du gör.

ladies only
Det finns en prestationskultur inom outdoorvärlden som exkluderar och hindrar många kvinnor från att ta första steget och från att hitta ett sammanhang som behövs för att utveckla sin passion. Denna kultur vill vi städa bort till förmån för ett inkluderande och tillåtande uteliv.

UPPLÄGG

Så vad gör man då i Åre? Well, frågan är snarare: vad gör man INTE? Vi kommer tälta i snö, yoga, turskida ut till en stuga utan el och vatten där vi spenderar en av nätterna, äta massa magiskt mat lagad över öppen eld, basta, isvaksbada och andas iskall fjälluft.

RESA & BOENDE

Vi kommer ha vår bas i ett mysigt hus i utkanten av Åre men även spendera en natt på fjället i tält (om man vill) eller i små vedeldade stugor långt ifrån allt vad civilisation heter.
Vi samlas kl.17.00 den 27e mars och avslutar äventyret kl.11:00 den 31 mars.

Kommer ni med bil kan ni ta er direkt till huset som ligger cirka 15 minuter utanför Åre by och om ni tar tåget säg till så plockar vi er på tågstationen.

Pris: 9990 kr


RESEINFO


ingår:

Boende i hus och i tält
Alla aktiviteter
Alla måltider och lån av gaskök
Coaching
1 yoga session
Hyra av turskidor (om du inte har)
Utbildad fjälledare och expeditionsguide
Redigerade bilder från resan
Transport till och från aktiviteter

ingår inte:

Resa till Åre
Försäkring
Snacks och extra energi

bra att veta


packa ner detta:

Vattenflaska (gärna varmvattentålig såsom Nalgene), mugg/kåsa, tallrik och bestick för utomhusbruk, pannlampa, hygienartiklar, handduk/badkläder, sängkläder/sovsäck, inneskor, solglasögon/goggles, solskyddsfaktor, first aid kit.

Klä er efter väder och vind, precis som i skidbacken, men byt ut pjäxor mot skor med höga skaft. Arbetshandskar alternativt kraftigare fingervantar är nödvändigt och givetvis har vi mössa på huvudet.


ta sig hit:

Det finns lite olika sätt att ta sig upp till Åre och vi uppmuntrar alla att kolla de supersmidiga tågalternativen - vi vill värna om vår natur och miljö och bevara våra vita vintrar! Ett annat alternativ är köra och gärna bilpoola, men vi har enbart en extra parkeringsplats att erbjuda så om fler kör bil så får det försöka samordnas.


6/9 PLATSER

Du bokar genom att skicka ett mail till hello@adventurestories.se som du märker med "BOKA ÅRE". Din plats reserveras inte förrän vi fått 50% av totala priset, alltså 4995kr, som du swishar till 123 265 86 72. Resterande belopp vill vi ha senast 30 dagar före avfärd, alltså 27 februari.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar i schemat samt förbehåller oss rätten att ställa in eller skjuta upp resan vid för få deltagare eller andra oförutsedda händelser.

mer om bokningen

SEE YOU!