HODDEVIK

No Way Like NorwayFOTOWORKSHOP - HIKE - KALLVATTENSURF

INSTÄLLT


Kan det vara så att Norge är världens vackraste land? Och Hoddevik en av världens vackraste platser? Ehh, ja. Så under 5 dagar tänkte vi surfa framför den kritvita stranden omgivna av storslagna berg, laga förmodligen paj på stormkök, fota och upptäcka denna magiska plats. Häng på, det blir magi!

Hoddevik är lite som ett mini-Lofoten men ännu lite mer svåråtkomligt, vilket gör att det blir ännu lite mer magiskt!
Tänk er att börja dagen med ett iskallt dopp i det kristallblå havet, laga frukosten på ett stormkök på stranden, surfa med en backdrop av majestätiska bergstoppar och avsluta dagen med en hike with a view. 

UPPLÄGG

No way like Norway!

Vi kommer bo på ett av de drömmigaste ställena, Stadt i den lilla byn Hoddevik. Stadt ligger i den mest storslagna norska fjorden ni kan tänka er, en minut från havet och omgiven av bergväggar åt alla riktningar. Med oss kommer vi ha två av Sveriges bästa kvinnliga surfare, Amanda Djerf och Johanna Kjellström, som kommer ansvara för surflektionerna och anpassa dessa efter era tidigare kunskaper.Aktiviteter

Kajsa kommer hålla i äventyrs-workshops och lära er allt som är värt att veta när det kommer till tips och tricks för att inte bara klara sig ute utan också få det att bli bekvämt och nice. Vi kommer även fota, longboarda, laga massor av inspirerande vegetarisk/vegansk mat på stormkök och hika with a view under en alldeles tyst och stilla miljö.Schema

Dagarna kommer anpassas efter vädret så vi kan inte ge er något exakt schema, men det är väl lite hela grejen med ett äventyr - så förbered er på det oförutsägbara! Tänk också på att även om det är juni så kan Hoddevik vara både varmt och kallt, oavsett vad prognosen säger.

TRANSPORT

Transport

Det lättaste och snabbaste sättet att ta sig till Hoddevik är med bil så därför kommer vi sätta ihop er i bilpooler med folk från samma ställen. De sista 6 timmarna i bilen är ett äventyr i sig med storslagna berg, fjordar och om ni kör över Jostedal kommer ni även passera en glaciär. Ett förslag om man kör från Stockholm är att åka hela vägen ihop, börja tidigt på morgonen (sådär kl 04), turas om att köra och komma fram på kvällen. Man kan göra körningen kortare och ta sig till Oslo och där hyra bil, vilket blir cirka 8h körning. Ett annat alternativ är att ta sig till Oslo eller Trondheim via tåg eller buss från sin hemort.

Man kan såklart även ta sig kommunalt med tåg/buss. Då åker man till Oslo och tar sen bussen därifrån till Vågsøy. Den avgår kl 09:15 den 3e och är framme i Vågsøy kl 19:20, och går tillbaka kl 10:35 den 7e och är framme i Oslo kl 20:35. Mer info hittar ni på nettbuss.no. Väljer några att åka kommunalt kommer vi anordna en transfer som hämtar/lämnar dessa tider.

SURF

Surf

Amanda Djerf och Johanna Kjellström är två av våra favoritsurfare, favoritsurflärare, favoritmänniskor. You name it, dom är det. Så vi är så glada att ha dem med som instruktörer på denna resa! Kanske är du nybörjare och har aldrig stått på en bräda innan? Eller plockar du vågor som om det vore smågodis? Oavsett vilket så kommer lektionerna anpassas efter dina förutsättningar och förkunskaper.

Har du egen bräda/våtrdäkt så är det ju toppen om du tar med denna om det funkar med transport men annars löser vi allt sådant på plats från Stadt Surfing.

Inställt pga pandemin


RESEINFOingår:

Boende på Stadt i Hoddevik i delade rum
Fotoworkshop x 3
2 surflektioner
Alla frukostar & middagar
Introkurs i longboard (skate)
Workshop i vegetarisk matlagning på stormkök
Utbildad professionell äventyrare, fjälledare och expeditionsguide
Redigerade bilder från resan

ingår inte:

Resa till Hoddevik
Försäkring
Lunch, snacks och extra energi

bra att vetapacka ner detta:

Vattenflaska, mugg/kåsa, tallrik och bestick för utomhusbruk, hygienartiklar, handduk/badkläder, sängkläder/sovsäck, inneskor, regnkläder, underställ, kläder att hika i, träningskläder, varm jacka, kamera, solskyddsfaktor, öronproppar, kängor, fingervantar, ryggsäck för vandring (ca 30L), mössa.

Precis som vanligt, klä er efter väder och vind. Tänk på att vädret kan skifta väldigt snabbt, det kan gå från solsken till storm på några minuter och vara kallare än prognosen visar!


ta sig hit:

Se information under "Transport".


0 PLATSER

Alla resor är tyvärr inställda pga pandemin!

Du bokar genom att skicka ett mail till hello@adventurestories.se som du märker med "BOKA HODDEVIK". Din plats reserveras inte förrän vi fått bokningsavgiften på 1000kr och denna betalas via faktura från oss. Resterande belopp vill vi ha senast 30 dagar före avfärd, alltså 12 juli.

More information

SEE YOU