LOFOTEN

Arctic Paradise

HIKA I MIDNATTSSOLEN - SURFA - PERSONLIG UTVECKLING

2019

Låt oss escape the ordinary på en 5-dagars oförglömlig resa till Lofoten. Longboarda nerför backar som aldrig tar slut, lyssna på tystnaden, surfa turkosa vatten, coachas med fokus på personlig utveckling, laga mat över öppen eld och vakna upp i tält till Lofotens vackra vyer. En resa för alla ladies som vill uppleva Lofoten, oavsett vilka erfarenheter du besitter.

Norge är helt sagolikt! Det är en favoritplats på jorden och just därför åker vi dit om och om igen. Det är också anledningen till att vi vill visa upp allt det där magiska för alla som aldrig varit där (eller vill dit igen). Kanske saknar du kunskapen, prylarna eller vännerna? Kanske vet du inte vad du ska göra på din semester och är sugen på äventyr? Kanske har du bara drömt om Lofoten i en evighet men aldrig kommit dit? Som ett sant äventyrsland med höga berg, turkosa vatten, kritvita stränder, slingriga vägar och en dag som aldrig blir natt, vill vi ge dig lite av allt. Här är det bara fantasin (och vädret) som sätter gränser.

ladies only
Det finns en prestationskultur inom outdoorvärlden som exkluderar och hindrar många kvinnor från att ta första steget och från att hitta ett sammanhang som behövs för att utveckla sin passion. Denna kultur vill vi städa bort till förmån för ett inkluderande och tillåtande uteliv.

UPPLÄGG

Så vad gör man i Lofoten? Well, frågan är snarare: vad gör man INTE? Vi kommer surfa i arktiska vatten, hika i midnattssolen, longboarda på sagolika vägar, meditera under bar himmel och tälta bland magiska vyer. Som en add on på denna oförglömliga naturupplevelse kommer vi även ha med oss en coach som förhoppningsvis får er att fundera över era drömmar, mål och som kanske ger er ett litet nytt perspektiv på saker och ting.

Resa & boende

Vi kommer ha vår bas i ett ett hus i den lilla nordnorska surfbyn Unstad. Om du inte tar dig direkt dit på egen hand så är uppsamlingspunkten Leknes. Det finns lite olika sätt att ta sig upp till Lofoten beroende på hur mycket resa man vill göra av resan i sig. Vad du än väljer så kommer tåg, bil eller flyg vara en sjukt vacker tur!

Bäst, billigast och snällast mot miljön är att ta TÅGET. Ni åker förslagsvis till Bodø, Narvik eller Tromsø och tar därefter båt/buss eller buss till Leknes. Eller så är du snäll mot dina vänner kör en roadtrip upp genom Norges vackra landskap, alternativt “snabba” vägen genom Sverige. Åk en dag tidigare än du tänkt då du garanterat kommer vilja stanna för att njuta av vyerna!

Det går även att ta tåget till Kiruna och hyra bil där (billigare än att hyra bil i Norge) för att sedan köra till Lofoten. Vi kommer sammanföra alla deltagare till eventuell samkörning för att spara på miljön och för att skapa nya vänner. Det finns även facebookgrupper för samåkning. Har du inte möjlighet att göra en resa av resan så kan du också välja att flyga direkt till Leknes. Det går även flyg till Svolvær, Bodø, Narvik eller Tromsø. Därifrån tar du dig vidare med båt eller buss. Ett litet extra tips: har du bil så planera gärna in att stanna i Lofoten några extra dagar. Just sayin’!

PRIS 9980kr


RESEINFO

0/9 platser Kolla gärna även nästa Lofoten-resa här!

ingår:

Boende i hus
Frukostar
Luncher
Middagar
Lån av friluftskök
Longboard/skateboards från Urskog
Utrustning i form av stormkök och tält
Coaching
Matlagningskurs för fjällturer
Fjäll och tält lära
Utbildad expeditionsguide
Surflektion x 1
Hyra av surfutrustning och våtdräkt
Redigerande bilder från resan

ingår inte:

Resa till Lofoten
Försäkring
Snacks och extra energi


bra att vetapacka ner detta:

Sovsäck och liggunderlag, vandringsryggsäck (60L+), varma kläder, underställ, solglasögon, solskyddsfaktor, personliga hygienartiklar och mediciner (fullständig packlista får du efter bokning).


ta sig hit:

Se mer info under rubriken resa. Oavsett så ses vi vid huset i Unstad kl. 15.00 den 6e juni! Om ni tar er upp med flyg eller annat färdsätt så hämtar vi er vid Leknes centrum och Leknes flygplats kl.14.30. Resan avslutas kl.11 den 10e juni men måste någon åka tidigare så hjälper vi såklart till.

boka


Du bokar genom att skicka ett mail till hello@adventurestories.se som du märker med "BOKA LOFOTEN LADIES". Din plats reserveras inte förrän vi fått 50% av totala priset, alltså 4990kr, som du swishar till 0739 9999299 eller skickar till BG 253-2232. Resterande belopp vill vi ha senast 30 dagar före avfärd, alltså 6e maj.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar i schemat samt förbehåller oss rätten att ställa in eller skjuta upp resan vid för få deltagare eller andra oförutsedda händelser.

mer om bokningen