OYAMBRE

Let's explore some more

SURFA EPISKA VÅGOR - YOGA - HIKA DRAMATISK NATUR

12-17 JUNI 2018

Häng med till magiska och fortfarande orörda Oyambre i norra Spanien.
Vi tänkte surfa vågor som aldrig slutar rulla, hikea dramatiska naturområden,
vila ögonen på pastellfärgade himlar, utmana både kropp och sinne genom kombinerad coaching och yoga
...och såklart äta pinchos till fördärvelse.

Det var kärlek från första stund med Oyambre. Långa kritvita folktomma stränder, pastellfärgade himlar, magisk mat, dramatiska bergskedjor och perfekta vågor. Så när vi satte oss för att spika resorna för 2018 var Oyambre, Kantabrien, Norra Spanien en självklar destination. Vad gör man då på denna magiska plats? Det fina är att Kantabrien got it all!

UPPLÄGG

Det finns få platser som bjuder på så mycket magi som Oyambre. Här hittar man magiska vågor (fingers crossed), och eftersom surf är livet kommer vi såklart surfa så fort havet bjuder upp till dans. Vi kommer även att ägna dagarna åt yoga i trädgården, äta pinchos till fördärvelse, och hika Pico de Europa - en idyllisk bergskedja som erbjuder vandring både bland höga berg, djupa dalar, glittrande sjöar och fridfulla bergsbyar.

Ibland kommer vi dock behöva vila våra kroppar men utmana vårt sinne. Därför har vi med en av Sveriges bästa coacher inom området personlig utveckling som kommer utmana er genom att kombinera upplevelsebaserad inlärning med traditionella föreläsningar.

LÄS MER MAT

RESA & BOENDE

Vi kommer bo tillsammans i ett kolonialt hus bara några minuter utanför Oyambre med närhet både till surf, bergskedjorna, vinbarer och de pittoreska bergsbyarna. För er som fortfarande inte förstått var Oyambre ligger eller hur det uttalas (ni kan kallad det Jambre) så kan vi berätta att det ligger cirka 1h 45min från Bilbao, 50min från Satander och i regionen Kantabrien i norra Spanien.

Resa gör ni enklast med flyg till Bilbao. Från Göteborg till Bilbao flyger Lufthansa, Vueling och Brussels Airlines och flygresan tar virka 4-5h med en mellanlandning. Från Stockholm till Bilbao tar det cirka 6h med en mellanlandning och enklast flyger ni med Lufthansa eller Brussels Airlines. Biljetterna från både Stockholm och Göteborg kostar runt 2000kr t/r.

På flighter med Lufthansa ingår gratis sportbagage så länge det är under 2m och flyger ni med longboard så kan man skeppa denna som cargo för ca 50EUR, men vi råder er att ringa och dubbelkolla med flygbolaget!

LÄS MER TRANSFER

SURF SURF

I Oyambre kommer vi surfa ca 1 gång/dag om väder och vind tillåter. I upplägget ingår dock bara surfguidning och inte lektioner, så det är en fördel om ni provat på att surfa tidigare och likaså om man har en egen bräda.

Självklart kan man haka på resan ändå, men släng gärna iväg ett mail så snackar vi lite mer om om olika upplägg.
Har man ingen egen bräda så kan man förslagsvis hyra till en kostnad av 80 € för 5 dagar här.

Såklart hjälper vi er hämta upp brädorna om ni väljer att hyra.

Känner du dig osäker på din nivå, ring eller skicka ett mail så bollar vi!

PRIS 12 990kr


RESEINFO


ingår:

5x boendenätter
2x fotolektioner (kamerans grunder och bildkomposition)
5x hälsosamma frukostar
4x vällagade middagar
Transport till magiska surfspots och surfguidning
Hike av Pico de Europa
Matlagningskurs med lokala råvaror
Yoga under bar himmel
Redigerade bilder från resan

ingår inte:

Våtdräkt
Surfbräda
Luncher
1 middag som vi äter ute

bra att veta


packa ner detta:

Dagsryggsäck till hike
Bikinis och sommarvåtdräkt
Solbrillor
Solskyddsfaktor
En varm tröja till kvällarna.


ta sig hit:

Enklast är som sagt att flyga till Bilbao. Eller varför inte göra en vantrip längs kusten genom Europa med dina vänner? För den lite kreativa, tidsgivmilda och extra miljömedvetna kan även tåget som du hittar här!

boka


10 platser

Du bokar genom att skicka ett mail till hello@adventurestories.se som du märker med "BOKA OYAMBRE". Din plats reserveras inte förrän vi fått 50% av totala priset, alltså 6495kr, som du swishar till 0739 9992 99. Resterande belopp vill vi ha senast 30 dagar före avfärd, alltså 12e maj.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar i schemat samt förbehåller oss rätten att ställa in eller skjuta upp resan vid för få deltagare eller andra oförutsedda händelser.

mer om bokningen

SEE YOU!