top of page

DREAM, EXPLORE, CREATE MEMORIES

Logo text hemsida vit.png

Let's escape the ordinary

Tältning, hike, surf, fjälltur, fridykning, hundspann, trailrunning, kajak, foto, skidor, splitboard, havsliv... det finns många anledningar att ta sig ut. Ett äventyr förändras och platserna varierar, men önskan är alltid densamma - vi vill att du ska känna att du lever!

 

Äventyret är inte något som finns där ute och väntar på oss - det är livet, en attityd att applicera på alla utmaningar och möjligheter. Kunskapsluckor, avsaknad av utrustning, brist på likasinnade vänner eller beslutsångest över den perfekta destinationen kan alla vara hinder för att vi ska ta oss i kragen, packa väskan och dra iväg på drömäventyret. Vi vill ändra på det, genom självledarskap, mental träning och praktiska verktyg vill vi göra det enkelt för alla att ta ta sig ut, ge er kunskapen ni behöver och putta er i rätt riktning.

Förutom fokus på helhetsupplevelser och personlig utveckling vill vi ge dig verktyg du behöver för att ta dig ut själv eller bygga vidare på de kunskaper du redan har. Vi snackar allt från utrustning, klädsel och kost till hur man planerar sitt äventyr, tältar i minusgrader, överlever i skogen, vågar, hanterar risker, tränar på vägen dit, hanterar utmaningar och hur man har det riktigt gött with-a-view, och massa mer! Vi designar möjligheter till kunskap, inspiration och utenjut, alltid utomhus och alltid med respekt för miljön. Vi skapar i detalj och ingenting lämnas åt slumpen!

Vi skapar en plats för att tänja dina gränser och utmana dina föreställningar om vad som är möjligt. Vi vill skapa samhörighet och visa att livet utomhus inte behöver vara krångligt, att naturen är där för att vara del av din story!

Fästpunkt 1
Stadium Everest150.jpeg
tent.png

Våra professionella
guider & äventyrare

Vi är utbildade fjälledare, erfarna expeditionsguider och professionella äventyrare med många års erfarenhet och relevanta utbildningar och certifikat.

adventures.png

Våra äventyr

Våra favoritplatser och bästa äventyr i Norden! Inspireras av bilder från magiska platser och läs våra stories om vad vi gör.

brain.png

30 boosters

Enkla vardagliga tips och tricks för att bli mentalt starkare, mer självsäker, mer lyhörd för dina begränsningar, och för att leda dig själv och andra i säkra, genomförbara och magiska utmaningar och äventyr.

hike.png

Packlistor & tips

Sommar eller vinter? Torrt eller blött? Stilla eller svettigt? Högt eller lågt? Vi hjälper dig med våra bästa lifehacks för njutning på äventyr. Först ut är packlista för sommarhalvåret!

Du kan även hitta mer från de vanligaste frågorna i bloggen.

heart.png

Äventyrsträning

Enkla övningar för att göra dig redo för ditt äventyr och inspirera dig till att träna smart, klara av de utmaningar och risker man ställs inför och framför allt för att kunna njuta på tur!

wego vego.png

Wego vego

Våra bästa, godaste, vackraste och mest näringsrika recept på matlagning för kropp, sinne, natur och miljö!

(Kommer snart!

Tills dess kan du inspireras av dessa magiska färger och recept av bergsgetterna och systrarna Elkotts.)

"Konceptet är både unikt och inspirerande! Det är inte bara en resa i naturen, utan en personlig resa. Hur ni brinner för att visa oss saker och hur ni kör er grej. Tror att det behövs i dagens samhälle."

"Fantastiska personer som bjuder in och är genuina, inspirerande, positiva, peppande och så fina. Ni har visat av er själva och känns inte bara som "personal". Har känt mig väldigt trygg med er, 10 av 10. Fortsätt vara så härliga som ni är!"

"Hade aldrig förväntat mig så god och vällagad mat från början till slut. Bli glad av att äta så smart, vego, eko och fin mat!"

"Jag är så sjukt nöjd med resan eftersom jag fått utmana mig själv lagom mycket och klarat saker jag ej trodde jag skulle klara. Ni har haft ett väldigt bra sätt att skapa sammanhållning i gruppen vilket gjorde att man kände sig så hemma!"

- Gäster från Lofoten-äventyr

Feedback

"Adventure isn’t hanging on a rope off the side of a mountain. Adventure is an attitude that we must apply to the day to day obstacles of life – facing new challenges, seizing new opportunities, testing our resources against the unknown and in the process, discovering our own unique potential.”

- John Amatt

Kontakt oss

Kontakta oss!

Tack för ditt meddelande!

bottom of page