Let's escape the ordinary

Vi designar helhetsupplevelser med fokus i Norden för att uppmuntra fler att utforska sitt inre och yttre äventyr på ett hållbart sätt, att bygga kunskap och gemenskap och träffa nya vänner!

Äventyret är inte något som finns där ute och väntar på oss - det är livet, en attityd att applicera på alla utmaningar och möjligheter. Genom magiska upplevelser, inspiration, självledarskap, mental träning, kunskap, praktiska verktyg, nya lärdomar och connection till sig själv och sin omgivning vill vi göra det enklare för alla att ta sig ut!

 

Vi vill ge dig de verktyg du behöver för att ta dig ut själv eller bygga vidare på de kunskaper du redan har, skapar en trygg och härlig plats för dig att tänja på dina gränser och utmana dina föreställningar om vad som är möjligt, och visar att livet utomhus inte behöver vara krångligt, att alla känslor får ta plats, att likasinnade finns och att naturen är där för att vara del av din story! 

 

Vi designar möjligheter till magiska äventyr och erfarenheter, alltid med respekt för miljön välmående.

Våra äventyr

 
AS logo

Adventure Stories

DREAM, EXPLORE, CREATE MEMORIES

 
Isgrotta

13-15 januari

Scrappy Cooking & vintermys

WÅNGEN

5290 kr

Åre Wild Honey60.jpg

26-28 februari

Fjällhäng &

stugmys

LYCKANS LÄGER

3290 kr

Snö över bergen

30 mars - 2 april

Topptur, lavinkunskap & fotoworkshop

TRILLEVALLEN

9890 kr

Fulufjället Hundspann44.jpg

7 - 8 april

Hundspann, turskidor & vintertältning

ÅRE

11290 kr

Hemsedal.jpg

7 - 11 juli

Lyckoäventyr med guldkant

HEMSEDAL

9890 kr

surfare

17 - 29 juli

Surf & hike

med Tumla

HODDEVIK

9990 kr

Mountain Sunset
"Adventure isn’t hanging on a rope off the side of a mountain. Adventure is an attitude that we must apply to the day to day obstacles of life – facing new challenges, seizing new opportunities, testing our resources against the unknown and in the process, discovering our own unique potential.”

- John Amatt
Forest Scene
tält.png

Certifierade guider, fjälledare & äventyrare

Vi är fjälledare, guider och äventyrare med många års erfarenhet och relevanta utbildningar och certifikat enligt branschstandard.

prat.png

Community & stories

Vi jobbar konkurrensfritt och inkluderande. Vi krokar arm med våra likar och tror på att gemenskap och kärlek är de viktigaste krafterna i livet för både lycka, välmående och framgång.

hjärta.png

Miljö & hälsa

Vi värnar om människors och naturens hälsa i allt vi gör. Vi reser enbart på möjligt tågavstånd, uppmuntrar hållbara val och samarbetar med lokala aktörer för minskade fotavtryck.

fötter.png

Hållbar besöksnäring

Vi håller våra resor lokalt inom Norden och samarbetar med lokala aktörer för att inspirera till hemesteräventyr och magiska upplevelser på hemmaplan och bidra till den lokala ekonomin.

berg.png

Våra äventyr

Vi vill inspirera till mer tid ute och lokala äventyr på våra favoritplatser och bästa äventyr i Norden! Inspireras av bilder från magiska platser och läs våra stories om vad vi gör.

hjärna.png

Mindset & personlig utveckling

Maten vi lagar inne som ute är plant- och säsongsbaserad. Vi bjuder på våra godaste, vackraste och mest näringsrika recept för kropp, sinne, natur och miljö.

mat.png

Maten

Maten vi lagar inne som ute är plant- och säsongsbaserad. Vi bjuder på våra bästa, godaste, vackraste och mest näringsrika recept för kropp, sinne, natur och miljö.

sol.png

Säkerhet

Vi håller alltid koll på väder och  andra förutsättningar. Vi är utbildade i första hjälpen och ger alltid information om de risker som kan finnas för respektive äventyr.

Lofoten Mixed Edition64.jpg

Vad folk säger om oss

"Konceptet är både unikt och inspirerande! Det är inte bara en resa i naturen, utan en personlig resa. Hur ni brinner för att visa oss saker och hur ni kör er grej. Tror att det behövs i dagens samhälle."

"Fantastiska personer som bjuder in och är genuina, inspirerande, positiva, peppande och så fina. Ni har visat av er själva och känns inte bara som "personal". Har känt mig väldigt trygg med er, 10 av 10. Fortsätt vara så härliga som ni är!"

"Jag är så sjukt nöjd med resan eftersom jag fått utmana mig själv lagom mycket och klarat saker jag ej trodde jag skulle klara. Ni har haft ett väldigt bra sätt att skapa sammanhållning i gruppen vilket gjorde att man kände sig så hemma!"

 

Kontakta oss!

Tack för ditt meddelande!