top of page
Island13.jpeg

Vår ambition

Kunskap, erfarenhet & mindset

 

Vi är en mötesplats för alla som vill göra något annat, uppleva magiska platser, hitta sin nya äventyrskompis eller lära sig mer om vilken utrustning som krävs för att ge sig ut men kanske inte har de praktiska, fysiska, mentala eller emotionella verktyg som behövs.

Därför är målet att vägleda och föra vidare så mycket av vår expertis och erfarenheter vi kan så att ni nästa gång kan ge er iväg själva. Vilken vindriktning ska man sätta upp tältet i om det blir storm? Hur fungerar ett gaskök om det regnar? Vad ska man tänka på när man campar i snö? Varför packar man väskan på ett visst sätt? Varför ska man inte gå för snabbt när man hikar? Vad är ett mellanlager, vilket material ska man använda och när ska man välja vad? Hur hanterar jag motgångar? Hur planerar jag om om det inte blir som jag tänkt mig? Hur leder jag mig själv att nå dit jag vill? Life-hacks?

Det behöver inte vara komplicerat att ta sig ut, och det blir så mycket enklare och roligare när man slipper frysa, slipper blåsa bort, slipper känna sig misslyckad när planen ändras och slipper äta kall pulvermat - och dessutom får ha det riktigt mysigt! Detsamma gäller livet i övrigt, hur man leder sig själv genom att skapa det man drömmer om. Ledarskapet är detsamma för båda, och vi är där för att stötta dig i din resa!

Aktiviteter

 

Hike, tält, surf, turskidor, vintertält, midnattssol, ski n' sail, foto, kajak, matlagning på stormkök, yoga, trailrunning, äventyrsträning, bada isvak, ledarskapskurser... you name it! Det går att göra vad som helst utomhus och på vilket sätt man vill. Definitionen av äventyr är personligt och vi anpassar våra events för att de ska bli ett äventyr för alla. 

Vilket är ditt nästa drömäventyr? Tipsa oss!

Natur & miljö

Vi lever i en fantastisk värld full av skönhet och äventyr men det krävs att vi öppnar upp för den och behandlar den väl. Vi vill att när ni lämnar våra resor ska ni fått lära er mer om hållbarhet, miljötänk och hur vi tillsammans tar hand om vår natur - för det finns ju bara en. Därför är det självklart för oss att välja en grönare livsstil med hållbara resor och events.

 

Naturen ger energi och den energin vill vi att ni ska få ta del av. Men lika mycket som vi njuter av naturen, lika mycket vill vi också ge tillbaka. Det är något vi lever för och strävar efter när vi är ute, bland annat genom att inte haka på trenden att köpa massa prylar som bara används en gång, tar tåget så långt det går när vi reser, lagar hållbar mat och vi plockar upp efter oss själva och andra - för ute lämnar vi bara fotspår och tar bara med minnen.

Naturen behöver oss lika mycket som vi behöver naturen!

Mat för kropp, huvud & natur

Maten är en väldigt central del för oss människor. Inte bara är det viktigt för oss att få i den näring vi behöver för att fungera optimalt, läka, utvecklas, tänka, och bli starka på äventyr. Det är också en njutning, ögongodis, sug, smaksensation för vår upplevelse. 

 

Idag vet vi att vi inte bara kan tänka på oss själva när vi äter. Maten är en resurs som brukas av jordklotet och ett av våra viktigaste val i vår nutid. Precis som vi måste tänka på vilket direkt slitage vi inte vill lämna efter oss när vi vistas i naturen, så behöver vi värna om våra indirekta handlingar. Hur hittar man rätt balans i sin kost för att både smaka gott, ge kroppen näring, vara enkelt att tillaga utomhus och samtidigt göra så lite avtryck på jordklotet som möjligt? Vi ger delar med oss av våra bästa recept för just allt det här!

bottom of page