top of page
Adventure Creatives

Let's create our

adventure stories

Alla är väl av olika skäl i mer eller mindre behov av enkla upplevelser, mötesplatser, kreativitet och supportande gemenskap, så varför inte samla ihop oss och hjälpas åt och samtidigt få en mysig stund på fjället med nya och gamla vänner där vi skapar en härlig och peppig upplevelse tillsammans?
 

Vi tar oss ut på olika platser för att kombinera business och pleasure (men mest pleasure) med massa fjällmys och skapa content på ett fritt, lustfyllt och kul sätt! Tillsammans skapar vi möjligheter att nätverka och var kreativa, bolla idéer och få uppleva livet with a view. Här får bara positivitet, givmildhet och kärlek plats, och här supportar vi varandra och skapar en hjälpsam miljö och en plattform som är till för att kroka arm.
 

De öppna eventen är gratis och det finns inga begränsade platser och man tar själv med det man behöver. Gå med i Facebook-gruppen för att inte missa vad som händer.

De bokningsbara eventen utlyses här och där kan man anmäla sig till en intresselista för respektive event. Första bokningsbara kreatörseventet blir surf och hike i magiska Hoddevik i juli!

Image by Lisha Riabinina

19 - 23 juli  |  HODDEVIK

Adventure Creatives

Stories night

SOMMAREN 2023  |  ÅRE

Stories Night

Kommer i vår
Stories night

HÖSTEN 2023  |  ÅRE

Stories Night

Kommer i vår
bottom of page