top of page
Image by Ant Rozetsky
RIKSGRÄNSEN   |   26 - 30 APRIL   |   8 PLATSER

Tyvärr inställd

Fjällfeels

Fira ut vintern på tur i norr!

Att få känna sig helt fri ute i naturen är väl en av de mest magiska upplevelserna som finns! Uppe i norr vid gränsen till Norge ligger Riksgränsen och här erbjuder fjället vidderna, tystnaden, friheten, närvaron, känslan av att connecta med naturen. Tillsammans med Kiruna Guidebyrå bjuder vi in dig till att fira in våren med oss under en av Riksgränsen bästa vinterveckor.

 

Under 4 dagar tar vi oss bort från folkmyller och ger oss ut på turskidor med pulkor och tält runt de vackra vita fjällen som omger Abisko och Riksgränsen. Denna resa passar dig som drömmer om mer äventyr, har bra grundfysik, älskar frihet, vill tälta säkert i grupp, vill vakna with a view och träffa nya äventyrsvänner, allt med fokus på det lilla extra, som vanligt.

Inställd!

Fjällfeels guider

Kajsa Silow

Kajsa Silow

Vår huvudguide under helgen är äventyraren, fjälledaren, expeditionsguiden och civilingenjören Kajsa som brinner för att påverka människors hälsa och utveckling. Hon är medgrundare av Adventure Stories och har guidat holistiska upplevelser på platser som Kilimanjaro, Svalbard, Lofoten, Fulufjället, Lyngen, Island och Åre. De senaste åren har hon ägnat hela sitt liv åt naturen, har gjort ett otal månadslånga soloäventyr och under ett år sov hon så mycket som 200 nätter i tält i alla klimat.

 

Naturen är hennes plats och leder både sig själv och andra genom alla möjliga yttre och inre utmaningar med hjälp av mentala verktyg och fysiska förberedelser. Med henne kommer vi vara trygga på fjället och få massa nyttig kunskap och inspiration inbakat i alla moment under våra dagar tillsammans!

  • Instagram
Malva Björkman_edited.jpg

Malva Björkman

Malva.... har åkt skidor hela sitt liv och uppskattar att åka både utför, på längden och framför allt att gå på tur. Hon har vinteräventyrat i länder som Kanada, Japan och Georgien men det är i den skandinaviska naturen hon trivs som allra bäst. Med stor passion sprider hon glädje och kunskap om fjället med förhoppningen att låta människor växa och känna sig trygga i vintermiljö.

 

Just nu utbildar Jessica sig till fjälledare i Åre med fokus på hennes stora intresse för vinteräventyr, och vi känner oss ärade att få ha henne som praktikant hos oss i vinter! 

  • Instagram
bottom of page