Profil Kajsa Silow.jpeg

Lofoten - Arctic Paradise

Fulufjället - Stay Wild

Explore Iceland

Åre - Let's Escape the Ordinary

Paradiset - AW  utanför Stockholm

Gotland med Nema Problema - integrationsprojekt

Kosteröarna - Way Out West

Våra äventyr

I livet före Corona skapade vi massa magiska minnen runtom i paradiset. Paradiset är inte bara något som finns i syd eller på andra sidan jordklotet - i vårt vackra Norden finns många pärlor att upptäcka!

 

I den nya digitala världen fokuserar vi på äventyr i vår närmsta hemmamiljö, på hålla kroppen stark och redo, att utforska våra digitala möjligheter och tills nästa äventyr njuter vi av våra bevarade minnen. Vi jobbar just nu med att skapa nya koncept som matchar vår nutid, det kommer uppdateras kommande veckor och det kommer ni även få se mer av framöver. Så håll tillgodo, den som väntar på nåt gott!

Vill du vara med och hjälpa till att skapa fler äventyr - kontakta oss här!

Vår huvudguide

Kajsa är äventyraren, expeditionsguiden, fjälledaren, fotografen, civilingenjören, UX designern och det levande beviset på att man kan komma tillbaks och ännu längre bara med hjärta och inställning. Hon har guidat på platser som Svalbard, Kilimanjaro, Lofoten, Island, Åre och Fulufjället, har gjort ett otal månadslånga äventyr på tu man hand eller solo ovanför polcirkeln och hon har sovit utomhus eller tältat ungefär 600 nätter de senaste 5 åren. Hon har jobbat med och drillats av Sveriges största äventyrare, och hon har sitt hem, sitt liv och sitt kontor i Norges vackra landskap eller ute på berget hemma i Åre.

  • Facebook
  • Instagram