top of page

Våra Äventyr

Norden är verkligen ett paradis - här finns många pärlor att upptäcka!

 

Vi har sedan start fokuserat på äventyr på våra favoritplatser i vår närmsta hemmamiljö, främst i svenska fjällen och i Norge. På alla resor skapar vi upplevelser på sagolika platser som får dig att känna stark närvaro och gemenskap, utmanas, göra något nytt och utveckla dina kunskaper, och ger dig både praktiska, fysiska och mentala verktyg, praktiska tips och våra allra bästa lifehacks som gör livet mycket tryggare, lättare och roligare på tur. Maten är alltid vegansk och tillagad från grunden med massor av kärlek för att du ska njuta både med ögonen och smaklökarna, såväl inne som ute. 

Vi är certifierade fjälledare, professionella äventyrare och erfarna guider och din säkerhet och upplevelse kommer alltid i första hand. Resorna designas alltid efter gruppens förmåga och om viss fysik krävs så nämns det i varje enskild beskrivning. Har du något du funderar är det bara att maila eller ringa oss.

Vart skulle du vilja åka med oss nästa gång? Lämna ditt önskemål här!

Kommande äventyr 2022

Våra äventyr

Låt dig inspireras av magiska stunder från våra genomförda äventyrsresor genom åren. Klicka på bilderna för att se alla bilder. Kanske blir du med på nästa?

bottom of page