top of page

Lofoten - Arctic Paradise

Hike, tältlife, yoga, surf

1 - 5  och  8 - 12 augusti

FULLT!

Upplev Lofotens magi med oss

Med turkosa vatten, kritvita folktomma stränder, dramatiska grönskande toppar, midnattssol, perfekta vågor, vyer som man inte får nog av och ett livfullt havsliv, sägs Lofoten vara nordens arktiska paradis. Varje år åker vi upp helt i nord för att hika, fota, surfa, tälta, äventyra, njuta av ljus utom denna värld och slås av alla magiska färgsprakande vyer. Under fem härliga dagar berikas vi med alla typer av väder, massvis av leenden, aktiverade kroppar, fyllda magar, nya vänner, minnen vi sent ska glömma och många erfarenheter rikare!

Läs vad våra gäster säger om upplevelsen här.

Kvalvika
Kajsa Silow surf

Äventyret

Har du alltid drömt om att få se och utforska Lofotens magi? Att äventyra men känt att du saknar kunskap, utrustning, vänner, trygghet, det där lilla extra eller annat som hindrat dig från att komma iväg? Vill du uppleva något nytt, tänja på dina gränser och inspireras till att fortsätta nå just dina mål? Känner du att atmosfären, energin, mysfaktorn, gemenskapen och matupplevelsen är lika viktig som aktiviteterna i sig och vill dela det med andra likasinnade?

Upplägg

Under 5 dagar kommer vi bo i rorbuer och i tält, hika, surfa, yoga, laga god och näringsrik mat ute som inne, äventyrsträna, bada, tips-och-tricksa, motivationsboosta, coachas, njuta av outdoorlivet och what not uppe i Lofotens slående miljöer. Varje resa är unik och skräddarsys efter vädret och platsen, men som alltid bakar vi in moment som får dig att vara lite utanför boxen och håller kurser som får dig att bli trygg på tur med planering, utrustning och kläder men också för att bryta mönster, hitta vägar mot dina mål och ta del av verktyg för att boosta dig själv, andra och miljön. Men nya upplevelser, vackra vyer och stärkta kroppar och sinnen, avslutar vi en fullspäckad vecka med aktiviteter och gemenskap vi sent kommer glömma!

Läs mer

Boende
Vi kommer ha vår bas i vackra Lofoten Cabins RORBUER i Sund. En eller två av nätterna tar vi oss ut på fjället för att hika och tälta* with a view. Där kommer vi lära ut hur man på bästa sätt sätter upp och tar ner ett tält oavsett väder och klimat, delge alla våra bästa tips och life-hacks på tur, prata om hur man packar bra, bär bäst, sover skönast, klär sig rätt, bygger camp, håller sig varm och torr, mår prima, äter mättande, vett och etikett, mentala verktyg och annat härligt för en mega-natt på fjället.

Vi kan inte styra över vädret eller garantera solsken, men vi kan styra över energin! Oavsett om det är dimma eller vind i 5 dagar eller soldränkta färger och norrsken om nätterna, så kommer vi göra allt för din upplevelse. Lofoten är mäktigt oavsett, och det vill vi visa på bästa sätt vi kan - det finns en anledning till varför det är vår favoritplats som vi återkommer till år efter år!

*...om vädret tillåter. Vi kommer aldrig tumma på säkerheten. Hösten kan vara stökig och beroende på gruppens tidigare tält-vana och vindstyrka och annat så kan det hända att vi behöver vara flexibla.

Bilder: Lofoten Cabins

Vad ingår?

Helpension

Minst 1 natt i delat tvåmannatält (alt. ta med eget)

4 energigivande frukostar

4 välsmakande luncher

4 näringsrika middagar

Surfkurs inkl. utrustning och instruktör

Självledarskapscoaching

Yoga & mindset

Alla transporter på plats

Äventyrsaktiviteter efter väder och program

Bilder från resan

+

Äventyrsspecifika kurser och mindset med certifierade äventyraren, expeditionsguiden och fjälledaren Kajsa Silow.

Topphäng, gemenskap och mängder av energi med det sociala geniet Amanda Eliasson.

Mental coaching med surfaren, ordningsvakten och livskonstnären Camilla Johansson.

Yoga och meditation med Mercedes LundstrÖm och Emma sterner.

Se mer om oss här.

Och massa mer så klart, men vi avslöjar inte allt!

PRIS: 13290 kr